AANKOOPBEGELEIDING INVESTERINGSVASTGOED

Bent u op zoek naar een vastgoedinvestering of heeft u een fiscale deadline om te herinvesteren?

Geen tijd of kennis van zaken? Fidesco Vastgoed ontzorgt u hierbij volledig.

Met onze jarenlange ervaring in vastgoed en vermogensadvies, klopt u bij de juiste aankoopmakelaar aan.

Hoe gaan we te werk?

1. Inventarisatie

Fidesco brengt samen met u uw investeringsverwachtingen in kaart en toetst deze af aan de actuele markt, hierbij komt het vastgoedaanbod, de financiering en de fiscaliteit ter sprake.

2. Aanbod verzamelen

Wij zoeken voor u naar de meest geschikte panden, via professionele en particuliere aanbieders alsook via diverse netwerken. Zo bekomen we voor u vrij snel een shortlist van investeringsmogelijkheden.

3. Onderzoek

Wij toetsen elk pand professioneel aan bepaalde criteria waaronder mobiliteit, rendement, duurzaamheid, kans op leegstand en vlotheid van verhuur. Hiervoor hebben we professionele tools en rekenprogramma’s ter beschikking.

4. Onderhandelen

Eens u een keuze gemaakt hebt, starten de onderhandelingen op wat betreft prijs, timing en voorwaarden. Op deze manier kan u zonder zorgen een goede vastgoedinvestering doen.

5. Aankoop

Juridische begeleiding: de opstelling van de compromis met extra clausules en de ondertekening van de notariële akte. Samen met u en uw accountant waken wij erover dat het financieel en fiscaal plaatje mooi geoptimaliseerd wordt.